Fantaztex Pro

Textil kis- és nagykereskedelmi Kft.

A molinó 100% pamutból szőtt textília. Többféle szövéssűrűségben gyártják, a Fanatex Kft. elsősorban a nyers 125gr. valamint a 145gr. típust,
ill a színes, fehérített és fehérített-bolyhos változatát forgalmazza.
Felhasználási terület pl. kárpitos eltisztázó szövet, táska, zászló, szitanyomó alapanyag, dekorációs reklám-hordozó - festik, vágják, stb.

Molino pamutvászon

Minden, amit a molinóról tudni érdemes

A molinó egy kiváló szakítószilárdsággal rendelkező, maximum 140gr/nm tömeggel rendelkező natúr textília, amely száz százalék pamut tartalmú. Hosszú élettartamának köszönhetően roppant közkedvelt ruhaipari és reklám célú eszköz.

A molinó teljes mértékben természetes anyagból készül. A fonalat, mely alkotja, gyapot cserje terméséből fonják, ebből kifolyólag kiválóan festhető, szitázható és emblémázható. Ezen tulajdonságaiból kifolyólag a molinó kiváló reklámipari eszköz is, például emblémázott reklámszatyor tökéletesen kivitelezhető a felhasználásával.

A pamut alapanyagnak köszönhetően a molinó roppant hosszú élettartammal rendelkezik, kopásálló, tört fehér színű natúr textília. Kiválóan alkalmazható felsőruházatok elkészítéséhez, mint az ingek, blúzok esetében. Emellett pedig kárpitosipari háttérszövetként is népszerű.

Cégünk 110, 120, és 140 gr-os verziókban forgalmaz molinót. Ha Önnek is szüksége lenne minőségi alapanyagra a már említett ipari területek valamelyikén, keressen minket bizalommal!
Molino pamutvászon

Műszaki célra használt erősebb pamut-szintetikus szövetek

pamutszövet
A különféle szöveteket nem csupán arra lehet felhasználni, hogy ruhanemű vagy lakástextil készüljön belőlük. Ezek a textíliák erősségüknél, nagy strapabíró képességüknél fogva a legkülönfélébb műszaki célokra is alkalmasak.

A műszaki szövetek készülhetnek például erős pamutszövetből és a használati értéket javító szintetikus /poly-amid, p-ester/ bekeveréssel is. Ez a fajta pamutszövet olyan felhasználási területre készül, ami sokkal megbízhatóbb és strapabíróbb igényű, mint egy átlagos ruhaszövet. Úgy tervezik, hogy bírja a gyűrődést, hosszabb ideig ellen tudjon állni a rendszeres igénybevételnek vagy akár az időjárás viszontagságait is képes legyen kivédeni, ha arról van szó.

A műszaki szövetekre egyaránt szükség van az ipar, mezőgazdaság, az építőipar területén is, de a reklámiparban is előszeretettel használják fel őket. Jó felületet szolgáltatnak a reklámoknak, védelmet nyújtanak a termékeknek, szerkezeterősítő anyagok és sportszer is készül belőlük, kemping bútorelem, csomagolóanyag alapjai lehetnek, de különféle kellékekként is felhasználhatóak. Szezonális termékként jelenleg kempingszékek, -ágyak és napvitorla céljaira alkalmas textíliákat is jelentős volumenben értékesítünk.

Ismerje meg, és használja Ön is a sokoldalú pamut és szintetikus kevert szöveteinket, melyekből kész, konfekcionált termékek elkészítését is vállaljuk!